Concurs „Cel mai bun pădurar 2013”, faza pe direcţie

Joi 12 septembrie 2013 Ocolul Silvic Ciucurova a fost gazda ediției din acest an a fazei pe direcție a concursului profesional „Cel mai bun pădurar”.

Acțiunea s-a desfășurat în organizarea conducerii Direcției Silvice Tulcea și a Sindicatului Liber al Silvicultorilor, cu sprijinul angajaților de la OS Ciucurova, probele de concurs având loc în pădurea din UP III Secaru. Comisia de jurizare a concursului a fost alcătuită din trei persoane – dr. ing. Costel PETCU – director tehnic DS Tulcea, ing. Viorel MUNTEANU – șef OS Ciucurova și ing. George STAMATE – vicelider de sindicat.

[one_half]Concurenții fazei pe direcție s-au calificat în urma clasării pe primele trei locuri la concursurile desfășurate la cele opt ocoale silvice în urmă cu două săptămâni. Concursul a constat din probe teoretice din sfera de activitate a unui pădurar, test grilă și problemă, precum și două probe practice de recunoaștere a speciilor forestiere și a dăunătorilor forestieri și de orientare în pădure după elemente de conținut ale hărților amenajistice.

În urma desfășurării celor patru probe de concurs s-a stabilit clasamentul final, locurile fruntașe fiind ocupate de următorii concurenți:

Locul 1 – Ion TURTOI de la OS Niculițel cu 89 puncte;

Locul 2 – Traian MÂTCĂ de la OS Cerna cu 84 puncte;

Locul 3 – Nicolae ȘTEFAN de la OS Babadag, Nichifor CORNEI de la OS Ciucurova, Ion FURTUNĂ de la OS Niculițel, Cristian PLOSCĂREȚ de la OS Rusca.[/one_half]

[one_half last=last]concurs_fazaDSTLconcurs_fazaDSTL_final [/one_half]

concurs_fazaDSTL_grup

Câștigătorilor li s-au acordat diplome și premii în bani în conformitate cu prevederile din Contractul Colectiv de Muncă în vigoare.

Domnul Ion TURTOI, câștigătorul concursului, s-a calificat la faza pe țară a concursului profesional care se va desfășura la începutul lunii octombrie la Direcția Silvică Piatra Neamț.

Se cuvine să adresăm mulțumiri gazdelor de la OS Ciucurova pentru buna organizare a evenimentului, felicitări tuturor concurenților pentru nivelul ridicat de competențe profesionale dovedite în cele patru probe de concurs. Alături de îndemnul de a se pregăti temeinic, îl asigurăm pe reprezentantului nostru la faza pe țară de întreaga noastră susținere și de încurajările noastre. Succes Neluțu!

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *