Programul de valorificare a lemnului de foc către populație

Categories: Noutăți

Lemn de foc pentru casă – acasă

Argument. Cine trăiește la țară sau la oraș și depinde de încălzirea pe lemne știe că nu e grijă mai mare pentru iarnă decât să-ți aduci lemne de foc. Cum îți poți cumpăra lemne acum? Direcția Silvică deține depozite, însă acestea sunt în general mai apropiate de pădure decât de comunități, iar pentru a cumpăra trebuie să te adresezi pădurarului gestionar, apoi în ziua când acesta este disponibil să mergi la depozit cu mijlocul propriu de transport (sau închiriat) și cu muncitorii tăi pentru a încărca lemnul. Mai există posibilitatea de a intra pe mâna unui samsar care să-ți aducă lemnele acasă, însă să îți perceapă bani în plus pentru încărcat și transport, fără a-ți emite documente fiscale pentru banii aferenți acestor servicii suplimentare, ca să nu mai vorbim de posibilitatea de a te păcăli la volum. Trebuie să știi că activitatea aceasta făcută de samsari este ilegală, odată pentru că acesta cumpără lemnele fără a avea drept de comercializare și pe de altă parte pentru faptul că serviciile oferite nu sunt fiscalizate.

În ultimii ani se constată o schimbare a comportamentului celor pe care noi îi numim clienți și care sunt în fapt locuitorii gospodăriilor care se încălzesc cu lemn. Fie că sunt în vârstă și puterile lor nu mai sunt suficiente pentru a căuta oameni și mijloace de transport, fie că sunt tineri dar sunt ocupați, clienții noștri doresc ca lemnele de iarnă să le fie duse acasă.

Alternativa. Pornind de la aceste realități am conceput programul Lemn de foc pentru casă – acasă prin care clienții noștri vor putea cumpăra lemne pe care noi li le vom livra acasă. În primă fază acest program va fi disponibil doar pentru o parte dintre comunele și orașele județului nostru, (Beștepe, CA Rosetti, Ceatalchioi, Cerna, Chilia Veche, Frecăței, Greci, Horia, Izvoarele, Jijila, Luncavița, Mahmudia, Tulcea, Murighiol, Niculițel, Nufăru, Babadag, Isaccea, Măcin, Sulina, Pardina, Peceneaga, Sarichioi, Somova, Topolog, Văcăreni), urmând ca pe viitor, în funcție de cum evoluează lucrurile, să putem extinde la întregul județ.

Totul în 5 pași simpli.

1. Clientul se deplasează la sediul unui ocol pentru comandă (pe site sunt toate datele de contact);

2. O persoană responsabilă de program îi va prezenta clientului, în funcție de adresa de livrare, termenii și condițiile programului precum și prețurile;

3. În situația în care clientul găsește avantajoasă oferta, completează comanda și încheie un contract în acest sens;

4. În perioada convenită în contract clientul plătește în avans contravaloarea lemnelor, în una până la trei rate;

5. În termen de 30 de zile de la achitarea integrală ocolul îi va livra clientului lemnul acasă.

Termeni si conditii program

Contract cadru și Formular comanda

Preturi valorificare de produse fasonate la domiciliu 2015

2 Responses to "Programul de valorificare a lemnului de foc către populație"

 1. Ovidiu Tanasie Posted on April 25, 2016 at 1:48 pm

  Buna ziua,
  ma intereseaza lemn de foc din specia tei in cantitate de 2 mc .
  Doresc sa efectuez plata prin op.

  Se poate emite de catre dvs. o facura/proforma in baza careia sa efectuez plata?
  Cu respect.

 2. Mihaela Posted on October 1, 2016 at 9:19 pm

  Dorim sa cumparam Lemn de foc – specia Frasin B107 . Mai este valabil acest anunt? Va multumesc! Astept raspuns!

Leave a Reply