Al doilea anunț al etapei de încadrare – Amenjament Ocolul Silvic Tulcea

Ocolul Silvic Tulcea, titular al  Planului „AMENAJAMENT SILVIC pentru Ocolul Silvic Tulcea din Direcția Silvica Tulcea”   cu sediul in mun. Tulcea, strada 9Mai, nr . 4 bis telefon: 0240/ 512.649,  fax: 0240/ 513.743 anunță publicul interesat asupra primei versiuni ale planului mai sus menționat amplasat in zona estica a județului Tulcea , raza municipiului Tulcea , orașului Sulina si comunelor Somova, Ceatalchioi, Pardina, Chilia Veche, C.A. Rosetti, Crișan si Maliuc, pentru care s-a declanșat etapa de încadrare, pentru a se decide daca planul se supune procedurii evaluării de mediu, conform H.G. 1076/2004.

Prima versiune a planului poate fi consultata la sediul ARBDD, str. Portului, nr. 34 A, loc. Tulcea, jud. Tulcea in zilele luni-joi intre orele 8.30-16.00 si in ziua de vineri intre orele 8.30 si 13.30

Observațiile, comentariile si sugestiile publicului se primesc la sediul ARBDD str. Portului, nr. 34 A, 08.00-16.00 si vineri intre orele 8.00-14.00 in termen de 15 zile calendaristice de la data publicării primului anunț.

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Un comentariu

  1. Planul „AMENAJAMENT SILVIC pentru Ocolul Silvic Tulcea din Directia Silvica Tulcea” ofera oportunitatea publicului de a participa la alegerea unor solutii durabile si eficiente de utilizare a resurselor forestiere. Incurajam toti cei interesati sa se implice in dezbateri si sa sprijine demersurile autoritatilor publice in vederea protejarii si valorificarii acestor resurse vitale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *