Lemn pentru casă, acasă!

Direcția Silvică Tulcea este o unitate a Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva care are ca principal scop gospodărirea durabilă a pădurilor din județul Tulcea.

Administrarea presupune, printre altele, realizarea unor lucrări silvice tăieri de regenerare, rărituri, curățiri, tăieri de conservare ș.a. din care rezultă lemn, care este sortat și fasonat în diferite sortimente și specii și valorificat în cea mai mare parte către comunitățile din județ.

Întrucât populația din aceste comunități este în pondere importantă îmbătrânită sau foarte ocupată, prin intermediul acestei platforme vom pune la dispoziția clienților lemnul pentru încălzire căruia îi asociem, contracost, serviciile de încărcare, transport până la domiciliul clienților și descărcare.

Aceste servicii sunt disponibile doar pentru localitățile din județul Tulcea în care există infrastructură de transport rutieră care nu necesită traversări de ape (se exceptează localitățile din deltă).

Vânzarea lemnului de foc prin intermediul platformei on-line presupune parcurgerea următoarelor etape:

NrDescriere etapăCine o realizează
1Inregistrare comandă pe siteCumpărătorul
2Confirmare comandăVânzătorul
3Plată comandăCumpărătorul
4Livrare comandă Vânzătorul

* dacă s-a optat pentru plata cu cardul, plata se face la etapa 1, prin intermediul platformei
Pentru a achiziționa lemn de foc cu livrare la domiciliu puteți utiliza magazinul nostru online.

Precizăm faptul că fotografiile de pe site sunt cu titlu de prezentare, lemnul se va livra fasonat la metru, nepaletizat.
Dacă sunteți beneficiari ai produselor și serviciilor noastre veți putea primi pe adresa de e-mail cu care v-ați înregistrat pe site promoții privind lemnul de foc sau alte sortimente pe care unitatea noastră le produce.
De asemenea, veți putea fi contactat de către un operator în vederea evaluării calității produselor și serviciilor oferite.

Comentariile sunt închise.