PRIMUL ANUNȚ AL ETAPEI DE ÎNCADRARE – Ocolul Silvic Rusca

OCOLUL SILVIC RUSCA titular al AMENAJAMENTULUI SILVIC, cu sediul în municipiul Tulcea, str. 9 Mai, nr. 4 bis anunță publicul interesat asupra elaborării primei versiuni a planului sus menționat amplasat în zona județul Tulcea, zona de sud a Rezervației Biosferei Delta Dunării pentru care s-a declanșat etapa de încadrare, pentru a se decide dacă programul se supune procedurii evaluării de mediu, conform HG 1076/ 2004.
Prima versiune a amenajamentului silvic poate fi consultată la sediul ARBDD din mun. Tulcea, str. Portului, nr. 34 A, de luni până joi între orele 08.30 și 16.00 și în ziua de vineri între orele 08.30 și 13.30.
Observațiile, comentariile si sugestiile publicului se primesc la sediul ARBDD din mun. Tulcea, str. Portului, nr. 34 A, în termen de 18 zile calendaristice de la data publicării primului anunț.

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Un comentariu

  1. Este îmbucurător să văd că Ocolul Silvic Rusca și ARBDD sunt implicate în procesul de elaborare a planului pentru zona de sud a Rezervației Biosferei Delta Dunării. Consultarea publicului și primirea de observații, comentarii și sugestii este o practică importantă pentru a asigura o dezvoltare sustenabilă și protejarea mediului în această zonă valoroasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *